15 de setembre del 2008

Tarta/ souflé de xocolate

Tarta / souflé de xocolate

Ingredients: 3 ous - 100g sucre - 60g farina - 20g mantequilla fosa - 50g de xocolate fos.

Escalfar el forn a 200 graus. Batre els ous i afegir la resta dels ingredients. Buidar la mescla en motlles individuals i enfornar durnat 15-20 minuts aprox.

Si voleu que us quedi cuit per fora i líquid per dins, heu de coure-ho congelat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

bonisiiiimm!! cati

gemma ha dit...

mmmmmmmmmmmmmmm, veig que tots posem cullerada, hauràs de preparar un berenaret per a que puguem tastar tot això!!
au, besitos!!

Anònim ha dit...

lo berenaret,lo faré jo, i així a vore si vens a casa.

Anònim ha dit...

Ei! jo no vos conec a ningú... pro m'apunto al q sigui!

Anònim ha dit...

no ja problema,ens coneixem tots per referencies de la nostra neus, la questió es que berenesem