28 de setembre del 2008

coc de brull


Coc de brull ( brossat).


Ingredients: 1/2 kg de brull - 100g de sucre - 6 ous - Una cullerada sopera de ralladura de llimona.


Escalfar el forn a 200 graus.
Batre els ous. Quan comencin a fer espumeta, afegir la resta dels ingredients i barrejar-ho bé procurant que no quedin grumolls.
Forrar una llanda amb paper sulfurisat per a forn. Omplir amb la mescla i enfornar. Baixar el forn a uns 180 graus i deixar-ho coure uns 30 minuts aproximadament.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Super, très bon!

Núria Ventura Brusca ha dit...

A París hi ha brull ????

Neus ha dit...

Claro! Fromage frais blanc.

Anònim ha dit...

A mi lo brull m'agrada molt!!! Si ne feu, d'este sí que vull que me'n guardesseu un tallet!!

Bessitos des de les Tarragones!!!