9 de setembre del 2011

Clafoutis de préssec

Ingredients: 3préssecs- 100g de sucre- 2ous + 1 rovell- 100g de farina- 1 pessic de sal- 175ml de llet- 4 cullerades de nata liquida espessa.
Preescalfem el forn a 200ºC. Batem els ous i el rovell juntament amb el sucre fins que blanquegi.Hi afegim la farina,la sal i remenem bé. Quan tot estigui lligat hi afegim, poc a poc,la llet i la nata i ho remenem suaument fins que quedi com una crema i ho deixem reposar uns minutets. Mentrestant, untem amb mantequilla un motlle per a forn d'uns 25cm de diàmetre. Pelem els préssecs i els fem a daus mitjanets. Posem els préssecs repartits pel motlle i hi hafegim la crema pel damunt. Baixem la temperatura del forn fins a 180ºC i enfornem el clafoutis durant 45 minuts aprox fins que veiguem que ha collat i està dauradet per damunt. Es pot servir calent o a temperatura ambient.

2 comentaris:

Violeta ha dit...

Estaria bé que hi posessis una foto del resultat. No em puc imaginar què és un Clafoutis... jeje

Neus ha dit...

És que les fotos dels resultats me trenquen l'estètica del blog! Busca-ho a google-imatges.