30 de setembre del 2008

Trufes de xocolate.

Ingrendients: 75g de xocolate trossejat - 25g de mantequilla - 125g sucre glasé - 2 culleradetes de ron moré - cacao en pols.

Desfer el xocolate i deixar refredar un moment a temperatura ambient. Mentrestant batre la mantequilla amb el sucre fins que faci espumeta. Mesclar-hi el ron i el xocolate i refredar la mescla a la nevera fins que s'endureixi.

Quan estigui la mescla prou dura per a moldejar-la es fan boletes i es rebossen amb el cacao en pols. Es posen al plat i ... a menjar!
Són un bon acompanyament per al café.

9 comentaris:

AKO ha dit...

mmmmmmmmmmmmmmm..mmm!
Podries posar una recepta light !!
Que tot això esta bonissim..

Núria Ventura Brusca ha dit...

Què bo!!

Escola, sense que tingue res a vore en lo menjar ni en París, et recomano el blog de Dani Font, diputat al Parlament. L'adreça és http://www.noucicle.org/font/
Hi ha documentació sobre educació i opinions diverses. És molt complet i està molt bé.

gemma ha dit...

pregunta-li a la del Rejolar si és un bon acompanyant per al cafè!
tu no sé pq fas trufes si tens lo congelador ple de les del tio Farga... besitos

Anònim ha dit...

dema ne faré serveix lo xocolate fondue ??

saharien ha dit...

es millor tenir el congelador ple de farggis ..... no fracasses mai...

AKO ha dit...

Te fan la competencia..és un blog que te agregat ingrit (Lluc segura Gisbert)

http://todocaserito2.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Deixa't de receptes de cuines i posa fotos d'aquell noi tan guapo que treballa amb tu!

Anònim ha dit...

Anna Querol Brusca vos informa:

Avui hai anat a la pelu, i m'hai tallat lo cabell. Lo pròxim dissabte podreu gaudir del meu nou look!


Bessitos!

Anònim ha dit...

Neus,soc Jordi, he entrat a veure alló que m'has dit del comentari i he vist l'ultima recepta que tens al bloc i un dels ingredients es el "XOXOLATE·. No vull pensar mal però m'hauras d'explicar quin es aquest ingredient perque sona molt bé...