12 de setembre del 2008

Coc ràpid


Coc Ràpid.

Ingredients: 3 ous - 300 gr de farina - 250 gr de sucre - 1 got de llet - 1/2 got d'oli - 1 sobre de " Royal".

Escalfeu el forn a 180 graus aprox.

Bateu els ous en lo sucre. Afegiu l'oli i la llet. A part, barregeu la farina en lo "Royal" i mescle-ho a la barreja anterior ( millor si tamiseu la farina).

Poseu la mescla en una llanda, pràviament forrada en un paper sulfurisat i cap al forn uns 30- 40 minuts ( baixeu la temperatura a uns 150 graus). Per saber si ja es cuit, punxeu al cente en una barilla, i si surt seca, és que ja està!

8 comentaris:

saharien ha dit...

quan estigue a punt puja'l.....

gemma ha dit...

marujea, marujea... guardeu-me'n un trosset llèpols!!

Anònim ha dit...

jajajajajaja això és una família i lo demés són tonteries!!!

Nieves m'ha agradat moltíssim!!! Te seguiré en molt d'entusiasme i de quan en quan aniré pegant cullerada...

Leire i io també tenim un fotolog conjunt per si de quan en quan teniu ganes de cotillejar: www.fotolog.com/sordos_aullidos (vo'n riureu bastant...)

Abraçades!!!

Núria Ventura Brusca ha dit...

per a la família completa falto jo !!!!!!

Si tornes a provar la recepta, natros ho volem tastar.

Annin, què tal ??

AKO ha dit...

A vore si quan anem al BOIXAR en pots fer un...jejejejeejeeeee

Que vagi be el primer dia de classe!

Anònim ha dit...

que pasa aquiiiii!! cati

Anònim ha dit...

ja m`invitaras a un café i un trosset de coc

Anònim ha dit...

i tant ràpid