Ingredients: 500 g de farina - 130 g de mantega -175 g de sucre blanc-80 g de sucre morè-3 ous i 4 rovells d’ou-30 g de llevat de pastisseria-una cullaradeta de sal-50 g de panses- ratlladura d’una llimona- fruita confitada, fruits secs, xocolate o el que més us agradi.
Poseu la farina en un bol amb dos ous i tres rovells, el sucre blanc, la sal, la meitat de la mantega i pasteu-ho tot fins que quedi uniforme.
Afegiu-hi el llevat i el sucre morè dissolts en una mica d’aigua.
Torneu a pastar-ho. Incorporeu-hi les fruites o l'ingredient que hagueu triat, el rovell que queda i l’altra meitat de la mantega. Treballeu-ho durant 15 minuts, doneu-li forma de bola i deixeu-ho reposar durant sis hores.
Poseu la pasta en un motlle alt folrat de paper (per a forn), i enfarineu-lo. Tapeu-lo i deixeu-lo que pugi durant 30 minuts. Pinteu-ne la superfície amb l’altre rovell d’ou que haureu batut amb una mica d’aigua.
Poseu-lo al forn a 175oC durant 30 minuts i......
........ a berenar!
4 comentaris:
mmmmmmmm..mmmmmmm!
Però no pot ser sense fruita confitada??
unes avellanetes, anous, ameles, chocolate...jeje
Ja saps que tot això és opcinal! Però ara ho arreglo per a que tothom ho sapigue!
lo sapo italianet que tinc al costat diu que tame es pot dir pandoro! Pa que von ampapeseu!
a vore si ne queda quan torne !
Publica un comentari a l'entrada