27 d’octubre del 2008

Bloc de castanya en cobertura de xocolate

Ingredients: 50cl de llet - 500g de castanyes pelades - una culleradeta de sucre en aroma de vainilla - 100g sucre - 200g mantequilla - 2 cullerades de ron - 75g xocolate per a fondre - 30g de mantequilla.

Posar a calentar la llet en una cassola juntament en lo sucre i les castanyes. Fer-ho coure suaument fins que les castanyes es trenquin fàcilment. Retirar-ho del foc i deixar-ho refredar una mica. Quan ja estigue tebi, triturar-ho amb la batedora. Afegir-hi el sucre aromatitzat, el ron i els 200g de mantequilla.
Posar-ho en un motlle i deixar-ho refredar a la nevera unes 5 hores aprox. Quan ja estigue compacte, fondre el xocolate al bany maria i afegir-hi els 30g de mantequilla i una cullerada d'aigua.
Desmotllar el bloc i escampar la cobertura de xocolate, per damunt, amb l'ajuda d' una espàtula.Deixar que es geli el xocolate i ja es pot tallar!

6 comentaris:

Núria Ventura Brusca ha dit...

Ja veig que t'has deixat seduir pels teus fans i has penjat una nova recepta de les bones (les de xocolate, vull dir).

Per cert, los panellets de Cati li han quedat bons avui, a vore si els superes quan ne faces tú.

Mua mua

AKO ha dit...

mmmmmmmmmm! xocolate i castanyes!
Que ho faràs per anar al Boixar??
Ja passarem, jejejeje..

Anònim ha dit...

a nators ens parara un poquet lluny pero sense fer molt d´esforç tambe podem passar a vore que tal ha quedat la recepta.

Neus ha dit...

Pos lo més probable és que la faigue allà dalt perquè ja sabeu que allí lo que sobra és temps! Així que si passeu,un trosset i un ponxet, no us el treu ningú!

AKO ha dit...

A vore si podem passar..sino para el 6 de desembre trobes que encara trobarem castanyes??
Sino fem una altra recepta, jejejee
Per cert, la Roser ja ha actualitzat el BLOG.
BONA CASTANYADA.. !

Anònim ha dit...

Avui al cole ens ha portat un coc ràpid, estava molt bo... Neus,a partir d'ara podries dur un cada setmana.
Per cert, el dia 8 és el meu sant, així q ja saps! jeje...