Ingredients ( 1,5 Kg de crema aprox.) : 1 kg de castanyes - 750 g de sucre - 1 got d'aigua - 1 palet de vainilla.
Fes un tall circular a la part superior de la castanya. Posa-les en una cassola i cobreix-les en aigua freda. Posa-ho a bullir uns 10 minuts.
Les escorrem, les pelem i les tornem a posar a bullir en aigua tíbia durant 5 minuts.
Les eixuguem i les triturem amb la batedora fins que tinguem un puré.
Mentrestant, en una cassola, posem a coure el sucre, l'aigua i la vainilla ( oberta), fins que tinguem un almibar espès.
Afegim el puré de castanya i remenem enèrgicament. Ho anem remenant, mentre es cou, durant uns 15 minuts.
S'ha d'espessir i fer-se fosca. Sabrem que està llesta quan l'agafem en una cullera i al girar-la no cau la crema.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada