Ingredients: Una planxa de pasta de full- 2 pomes- 120 g de sucre morè- 2 culleradetes ( de les de cafè) de canyella- 40g de panses- 30 g de mantega- pa ratllat -ametlla laminada crua- 1 ou batut.
Engeguem el forn a 180 graus.
Estenem la planxa de full sobre la safata del forn. Hi escampem el pa ratllat ( és per absorbir el suc).
En un bol tallem les pomes, no molt petites, i les barregem amb la canyella, el sucre i les panses. Si volem afegir fruits secs, els posem també en aquest moment.
Ho posem tot a sobre la planxa de full.
Desfem la mantega i la tirem per sobre.
Enrotllem com un canaló i segellem les vores amb una forquilla. Ho pintem amb l'ou batut i li posem les ametlles laminades per sobre i una mica més de sucre.
Enfornem fins que estgui dauradet durant uns 30 o 40 minuts
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada