Per al coulis de mango: - 1 mango madur - 300 g de sucre
Per fer el coulis de mango, poseu en un bol el mango tallat a daus i el sucre i deixeu-ho coure durant 30 minuts a foc suau.Després, poseu-ho en un bol, tritureu-ho amb el túrmix i deixeu-ho refredar a la nevera.
Per fer la bvarois, poseu en un bol la meitat de la nata líquida i comenceu-la a muntar amb una forquilla. Quan estigui mig muntada, afegiu-hi el sucre, acabeu-la de muntar i reserveu-la a la nevera. Tot seguit, escalfeu la resta de la nata líquida al microones. Quan estigui calenta, afegiu-hi els fulls de gelatina remullats i el formatge i remeneu-ho bé amb una forquilla. A continuació, afegiu-hi la nata muntada i remeneu-ho tot bé. Finalment, ompliu un motllo amb la bavarois i deixeu-la refredar a la nevera durant uns 10 minuts. I ja per acabar, emplateu la bavarois al centre del plat, desesmmotlleu-la, poseu-hi el coulis de mango per sobre i guarniu el plat amb una mica més de coulis pel voltant.
2 comentaris:
pinta bastant bé. hem de provar allò del brie fregit a vore si mos surt bé
Pos sí ho hem de tornar a provar i quan vagis al moro porta la pasta brick
Publica un comentari a l'entrada