Ingredients: 4 pomes - 1 base de pasta brisa - sucre - gelat de vainilla (opcional)
Per començar, feu un caramel en un cassó. Tot seguit, afegiu-hi les pomes pelades i sense cor, i deixeu-les coure fins que quedin ben toves i carmel·litzades.
A continuació, poseu les pomes en un motlle i cobriu-lo amb pasta brisa. Ho posem al forn a 180 graus durant 8 minuts.
Deixem refredar i desmotllem.
Una vegada fora del motlle, la pasta brisa quedarà a la part inferior.
Podem acompanyar en una bola de gelat de vainilla.
Per saber-ne més: Recepta francesa de Tarta de poma caramelitzada creada por les germanes Stéphanie i Caroline Tatin al 1898, al seu hotel situat a Lamotte-Beuvron, al Valle del Loire. Es diu que van cometre un error al fer la tarta tradicional i en va sortir aquesta.
4 comentaris:
molt bé, molt bé.
evoluciona favorablement
trobo que podries fer un apartat, mensual, que es digues algo aixi com, " les vins de mon ami " i que Feliu fes una critica de un vi ... aixxí pos s'aniria involucrant en la societat del sXXI...
Ho estudiaré!
jo voto a facor de la proposta de saharien que Feliu face crítica de vins ...
Sobre la recepta, com és facileta, igual provo de fer-la i tot.
Neus, no cal que ho fassis per dinar, perque serem molta gent, però per esmorzar abans del curset, no estaria mal..jejejejejeee
Publica un comentari a l'entrada