20 de gener del 2009

Tarta fondant

Ingredients ( 10 pers. aprox.): 150g de mantequilla- 200g xocolate negre o postres- 4 ous- 150g sucre glas- 100g farina.

Preescalfar el forn a 150 graus.
Fondre el xocolate en la mantequilla al bany maria i deixar refredar una mica.
Batre els ous, barrejar bé en la farina i el sucre i afegir-hi el xocolate fins que quedi una barreja uniforme. Posar-ho en un motlle redó de 28cm, untat en mantequilla i farina ( si el motlle és de silicona no cal posar-hi res).
Enfornar durant 25 minuts com a màxim. Deixar referdar uns minuts en el motlle, desmotllar i deixar-ho refredar del tot sobre una reixeta.

2 comentaris:

saharien ha dit...

Oh, la la !
C'est magnifique !

Núria Ventura Brusca ha dit...

bonissíssim que diria Vailet !!