19 d’abril del 2015

Pa de Sant Jordi

Ingredients: Per al pa de formatge: 230g de farina- 5g de llevadura de panader- 140ml d'aigua- 1/2 culleradeta ( de postre),de sal- 250g de formatge ratllat ( el que us agradi).
 Per al pa de sobrassada: 230g de farina- 5g de llevadura de panader- 140ml d'aigua- 1/2 culleradeta ( de postre),de sal- 150g de sobrassada.
 Per al pa de nous: 230g de farina- 5g de llevadura de panader- 140ml d'aigua- 1/2 culleradeta ( de postre),de sal- 200g de nous picades.

Amassem els ingredients de cada massa per separat i en fem tres boles.

Extenem la massa de formatge i en fem 5 tires de la mateixa mida.
Extenem la massa de sobrassada i en fem 4 tires procurant que siguin de la mateixa mida que les de formatge.
Les anem apilant, una de cada, començant i acabant en la de formatge.
Extenem la massa de nous. Posem, a sobre, la pila de les altres masses i ho emboliquem com un braç de gitano. Tallem a rodantxes i les obrim una mica.
Disposem els panets a sobre la safata de forn i els deixem fins que augmentin de volum ( 1-2h).
Preescalfem el forn a 200 graus i quan enfornem el baixem a 180. En uns 20 minuts els panets estaran llestos.
Bon Sant Jordi!