14 de maig del 2012

Mousse de maduixa

Ingredients: 200 ml de nata de muntar -200 g de maduixes -2 fulles de gelatina-3 cullerades de sucre.

Per començar hidratem la gelatina en aigua molt freda durant almenys 10 minuts.
Mentrestant, rentem bé les maduixes i els hi tallem les fulles verdes, les trossegem i les triturem amb la batedora.

Posem el puré de maduixa, amb el sucre, en un cassó i ho escalfem fins que bulli.
Quan comenci a bullir afegim la gelatina hidratada i ben escorreguda d'aigua. Remenem bé fins que la gelatina es desfaci del tot.
Passem les maduixes a un bol i ho deixem refredar uns 5 minuts fins que perdin escalfor.
Mentrestant, muntem la nata i la barregem amb les maduixes. Ho farem amb molt de compte perquè la nata no perdi cos.

Posem aquesta barreja en motlles individuals o un de gran, ( si pot ser de silicona), i deixarem que qualli a la nevera. Si pot ser d'un dia per a l'altre molt millor, si no, un mínim de 5h.

Hi podeu posar una base de galleta triturada o de biscuit.